Ev in levert diverse merken hengelhouders en aanverwante produkten. O.a. Scotty, RAM, Berkley, Attwood en budget merken.

Hieronder diverse merken hengelhouders en aanverwante artikelen.

Binnenkort zal er nadere informatie vermeld komen te staan

Klik hier om naar de hoofdpagina van EVIN te gaan.

Berkley

Berkley heeft een paar populaire hengelhouders op de markt die snel uitnemen van de hengel mogelijk maken. Met name de "Quick Set Rod holder" (rechts) is erg populair. De door veerplaten geborgde metalen beugels maken zeer snel uitnemen van de hengel mogelijk. Tevens is deze hengelhouder met een prijs van 16,95 Euro zeer scherp geprijsd.

Tevens zijn er hengel opberghouders van Berkley beschikbaar. Klik op de afbeeldingen voor meer info.

Scotty.

Scotty heeft een naam te verliezen. Dit merk staat als topprodukt bekend en doet er alles aan om dat zo te houden. Scotty heeft een uitgebreid assortiment met als kenmerk een ongeevenaarde kwaliteit van producten die allemaal op dezelfde "mounts"passen. Een visvindermount is dus te plaatsen op de steun van de hengelhouder etc.

Tevens heeft Scotty diverse producten voor de bellyboot. Denk hierbij aan visvindersteunen en hengelhouders die met banden vast te zetten zijn.

Klik hier voor meer informatie.

R.A.M.

De R.A.M. hengelsteunen zien er op het eerste oog een beetje vreemd uit. Er is echter over nagedacht. Bij deze steunen kan men in een beweging de vis aanslaan en de hengel uitnemen.Door de hengel aan de achterzijde naar beneden te drukken is deze in een beweging via de linkerzijde uit te nemen.

In Amerika heel populair, moet in Europa nog ontdekt worden.

Attwood

Attwood is een kwalitatief zeer goede hengelhouder van een traditioneel ontwerp en die een zeer degelijke hoogte stelling heeft. Door een hevel (aan de rechterzijde) uit te trekken is de hengelhouder te kantelen en door deze hevel weer in te drukken is hij weer geborgd. De "inbouw mounts" zijn voorzien van een klepje om inregening tegen te gaan.

Budget.

Een universele hengelhouder met verschillende montage steunen waardoor deze hengelhouders vrijwel overal geplaatst kunnen worden. Dit alles tegen een zeer lage prijs.