Electrische buitenboordmotoren van Minnkota en Motorguide.

Wij verkopen electrische buitenboordmotoren van de beide A-merken Minn Kota en Motorguide. De stuwkracht varieert van 30 Lbs (ca 14 Kg) tot 105 Lbs (ca 45 Kg). Ter vergelijking, een benzine motor levert ca. 10 Kg stuwkracht per Pk.

Wil je de nieuwe iphone X kopen, kijk dan op deze site met alle iphone 8 info en mobile nieuws

De zeer gewaardeerde motoren van MinnKota en Motorguide waren altijd al een essentieel stuk uitrusting voor vele vissers. Elektromotoren (ook wel fluistermotoren genoemd) worden ook steeds meer ontdekt door de waterrecreant en watersporter door o.a. het bedieningsgemak, de betrouwbaarheid, millieuvriendelijkheid en de lage prijs. Door deze eigenschappen zijn deze motoren ook heel geschikt voor kinderen en ouderen. Je hoeft een elektromotor niet te starten maar je zet hem aan. Geen benzine die ineens op is maar een accu die langzaam leegloopt, absoluut geruisloos, millieuvriendelijk, geen stank van uitlaatgassen. Een ideale oplossing dus voor de kleinere zeilboot, kinderboot, roeiboot, kano en als eerder genoemd, voor de visser.

Klik hier of op de afbeeldingen voor meer informatie

Accu's en acculaders. (klik hier voor de hoofdpagina van EVIN)

Op accugebied zijn er nogal wat ontwikkelingen. AGM accu's zijn sterk in opkomst. Door de hogere aanschafprijs zijn ze nog niet interressant voor de lichte en middelmatige gebruiker. Die zijn beter af met bijvoorbeeld een AC-DelcoM31, een VDC31 of een Trojan TMX27accu. De Zenith Gel-AGM accu's zijn door hun eigenschappen (klik hier voor meer info) wel heel erg geschikt voor de (zeer) zware en professionele gebruiker. Met dit assortiment bieden wij voldoende alternatieven voor de gevierde maar helaas niet meer leverbare Delphi voyager accu.

Uit ervaring is gebleken dat om een accu goed te kunnen laden, minimaal een drie fasen lader nodig is, ook bekend als druppellader. Deze leveren wij in diverse soorten en maten. Van de zeer geavanceerde Delphi MPL processor gestuurde lader die speciaal voor de Calcium-accu's is ontworpen en ook gesulfateerde accu's weer kan desulfateren, de functionele en spatwaterdichte C-tek laders die voor vrijwel ieder type accu geschikt zijn, de zeer goed ladende en gunstig geprijsde Duitse IVT lader en Leab druppelladers.

 

Eagle geniet al jaren een grote bekendheid om de zeer doeltreffende visvinders van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Momenteel biedt Eagle eigenlijk vooral dieptemers in het goedkope en middensegment. U heeft al een dieptemeter vanaf 129 Euro die een redelijke grijlijn heeft en een heel acceptabel visonderscheidend vermogen en voor 249 Euro heeft u al een kleurendieptemeter.

Lowrance visvinders zijn er in elke categorie. Nu de zeer populaire X125 uit productie is genomen, kan de visser zich tevreden stellen met de monochrome (zwart-wit) Mark5X welke met 480 x 480 pixels een prima beeld van de onderwaterwerled schetst. Wil men toch een kleurenscherm dan is er Elite serie. Deze toestellen zijn voorzien van een 480x480 pixel kleuren scherm. De Elite bestaat in drie varianten, een dieptemeter, een GPS toestel met interne antenne en een combo (Gps plus dieptemeter).Wil men helemaal geen consessies, dan komt men bij de HDS toestellen welke een ongekend onderwaterbeeld geven en welke dmv een ethernetkabel aan elkaar gekoppeld kunnen worden waardoor meerdere toestellen op één transducer kunnen worden aangesloten. Ook kunnen de HDS toestellen op de Lowrance Structure scan worden aangesloten.

Klik hier voor meer informatie over Eagle en Lowrance dieptemeters en GPS toestellen.

Monark, Tracker en Lund visboten.

Monark gelaste aluminium visboten beginnen in Nederland inmiddels een bekende verschijning te worden. In Amerika en Canada ziet men deze boten veel meer (ook onder de namen Starweld en legend). Licht van gewicht, complete uitrusting en goede vaareigenschappen zijn belangrijke kenmerken. Neem daar een betaalbare prijs bij en je hebt een heel aantrekkelijk concept. De 1600DLX en Scorpion modellen kunnen en mogen in de meeste gevallen door de gemiddelde middenklasse auto getrokken worden. Door de lichte constructie kan doorgaans met een lichte motor worden volstaan om deze zeer compleet uitgeruste en geheel bekleedde boten aan te drijven. Hierdoor blijft de setprijs veel lager dan van vele andere boten.

Verder verkopen wij de gelaste Tracker aluminium visboten. Tracker is in Amerika het best verkochtte merk. In Nederland zijn vooral de Super Guide en de Pro Guide modellen erg populair. Tracker boten onderscheiden zich door een heel diepe V bodem. Daardoor driften de boten heel mooi en gaan ze heel soepel met hoge snelheid door relatief hoge golven.

Naast de Tracker en Monark gelaste boten, verkopen wij ook Lund visboten. Deze worden betrokken via IJsselsport, welke de officiele Lund-importeur voor de Benelux is.

Wij onderscheiden ons door de boten geheel naar wens van de klant op te bouwen en een grote kennis van de beschikbare bootaccessoires als dieptemeters, elektromotoren etc. U krijgt bij ons een heel degelijk en goed onderbouwd advies aangezien wij zelf ook vervend visser zijn.

TIP: Indien u iets ruimer bij kas wil zitten kunt u bij Cetelem een lening afsluiten.

Bootaccessoires

Wij leveren diverse accessoires en meterialen voor (vis)boten. Denk hierbij aan bootstoelen van Wise en Fish On (Tempress), Stoelpoten van Springfield en Swivl-eez, boottapijt van Dorsett, hengelhouders van Berkley, Scotty, en Fish On. Verder leveren wij gespecialiseerde meterialen als visbunnen, lens- en bunpompen, electrinca mounts als RAM montege steunen etc.

Ook hebben wij de bekende (en moeilijk te verkrijgen) low-freeboard fenders op voorraad, zo ook speciale ankers tot 30 Lbs die geschikt zijn voor o.a. de MinnKota Deck-hand ankerlieren.

M.a.w. alles om uw (vis)boot in te richten of op te bouwen.

Overigens kunnen wij de meeste materialen op bestelling leveren.